- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
maso a cibule ve stejném poměru - není míněno hmotnostně, nýbrž objemově.
úspěšně vytesáno do kamene. díky. stále je co se učit :)
Vláďa Kroupa vaří dobře, vaří rád a už je z těch fotek je to znát...A navíc je sexy - což je u kuchaře - uznejte sám - velké plus. Radši buďte originál v něčem jiném - třeba pěstování cibulovin - než bledá kopie...
Ale kuš,
1/ já vařím taky rád a okolo sporáku se motám od svých pěti let., jen jsem línej fotit, proto žádné obrázky nebyly.
2/ co se týče charismatu a "sexy-jsoucna" p. Kroupy (netykáme si, proto tak oficiálně) nedokážu posoudit.
3/ Prostě jsem si řekl, že když se objevily dva popisy jak to jídlo zrobit, tak že bych to do třetice taky mohl udělat. NEhodlám a ani se nebudu s p. Kroupou poměřovat v tom, jak kdo z nás umí udělat buřtguláš Každému chutná jinak. Kdybych ho chtěl bledě kopírovat, budu psát historky z vojny. Nicméně já na ní nebyl, neznám fakta, nepletu se do toho.
4/ třeba dojde i na onoho lososa, jak jsem byl psal výše Wenzelovi.
kdybys popisoval ženský tak košatě, jako jídlo, byl by z Tebe druhej Bocaccio :-)
nu počkej.. jestli si do mne někdo dloubne, tak napíšu jak dělám svého oblíbeného lososa :) nebo kotlety na rozmarýnu se smetanovo-vinnou omáčkou .. to bude teprve dílo :D
Ale co furt máte všichni s tím zahušťováním? Pricnip buřtguláše je právě v tom, že se zahustí "sám", pouze škrobem uvolněným z brambor. Proto má spisovný název "bramborový guláš". Podle míry zahuštěnosti se také pozná, kdy už je hotov.