O zlobivé Telefonice a hodném T-Mobilu..

Krátký příběh o tom, kterak zlobivá Telefonica navštívila můj telefonní aparát.

Bylo nebylo.. ono spíše bylo, než že by nebylo. Jinak bych dneska po cestě do práce nezmokl.
To, co bylo předtím, je již o něčem jiném.

Před zhruba devíti lety jsem byl o Vánocích obdarován mobilním telefonem a "Twist" simkartou od tehdějšího operátora  Paegas. Léta plynula, mobily se měnily- od Ericssona A1018s přes Nokie 5110( geniální stroj), Nokii 3310-3410.. po SE D750i až po nynější W810i.. ale SIMka mi zůstala věrná.. Mám k ní téměř důvěrný vztah, dalo by se o ní s nadsázkou říci, že je to má nejdelší známost.
O změně operátora jsem ani příliš neuvažoval, výhodné nabídky vždy překryl služební mobil i pro soukromé použití v rozumných mezích. Jsa člověkem málo telefonujícím, zcela mi to vyhovovalo a dodnes tomu tak jest.

Tu a tam se vloudila marketingová kampaň, nicméně se slečnou jsem vždy přátelským tónem uzavřel hovor informacemi výše zmíněnými... a průpovídkou : " A jestli mě někdo poslouchá, tak ho srdečně zdravím a zvu na pivo".

Dnes ráno v 08:10 SEČ přišla z mobilního čísla +0042 606 846 846 tato krátká textová zpráva: "OS: Novy O2 Internet za 500 Kc mesicne na rok bez pausalu za pevnou! Chcete vedet vice? Odpovezte ANO na tuto SMS, zavolame Vam zpet. O2.

Tož kurňa.. Co to ? Já zavilý T-mobilista a ony "bublinky" (asi přes generátor čisel) se mi vloupaly do mobilu. Tož to ni.. Toho bohdá nebude aby kyslíci plundrovali pole mé. Než abych "utrácel" za SMS ve tvaru : "NE", zavolal jsem po příchodu do roboty na linku operátora. Klidným hlasem jsem dotyčné slečně popsal situaci a zdalipak o tom ví, či zda mají s O2 nějakou dohodu..
 Asi jsem se dostal k osobě trpělivé a chápavé (Děkuju).
Odvětila mi též přívětivým hlasem, že to se občas stává -->přijde marketingová vlna a zase odejde.. že s O2 v žádném případě smlouvu nemají, že jsem po delší době první a jestli prý chci onen telefonát pojmout jako stížnost. Tož proč ne.
--
intermezzo:
Vzkaz pro  O2: Vari od mého mobilu, vari pryč a navěky !!
--
intermezzo 2: Díky Ti T-Mobile za vstřísné jednání.

Vzkaz pro čtenáře: pokud Vám přijde SMS z výše uvedeného čísla, zvesela ji: a/ ignorujte, b/ zavolejte si na operátora.. Bude nás víc, nebudeme se bublinek bát nic.

Autor: Jakub Stupka | pátek 12.6.2009 13:49 | karma článku: 19,86 | přečteno: 3409x